Duran Duran na "Pressure Off" potvrzují skvělou formu pro comebackové album

27.06.2015 14:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak již od nás víte, britská kapela Duran Duran podepsala počátkem roku exkluzivní smlouvu s vydavatelstvím Warner Music, u kterého v září vydá nové album "Paper Gods". Deska, na které se produkčně vyřádil i Mark Ronson nebo Mr Hudson, přinese hodně zajímavých hostů, mezi kterými nebude chybět zpěvačka Kiesza, herečka Lindsay Lohan, houslista Davidé Rossi, kytarista John Frusciante nebo půvabná diva Janelle Monáe.

Poslední jmenovaná je posilou na pilotním singlu "Pressure Off", který Durani před pár dny představili veřejnosti. Funky-disko-boogie-woogie-song nezapře, že jej producentky zastřešil Nile Rodgers z legendárních Chic, a tak píseň dává především vzpomenout na taneční sound sedmdesátých let minulého století. I přesto si britská kapela (alespoň částečně) ponechává své typické hudební aspekty, kterým vévodí líbivý refrén a příjemně úpěnlivý zpěv frontmana Simona Le Bona.

Song "Pressure Off" je rozhodně velmi zdařilým lákadlem na koupi nové studiovky, která bude veřejnosti nabídnuta na CD, vinylu a ve speciálních deluxe balíčkách, které krom třech bonusových skladeb doplní i striktně limitované tričko.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY