Je před námi vydání jedné z desek roku? Také další song Swim Deep tomu napovídá

15.06.2015 18:05 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Jeden skvělý song a mohl bych změnit svět - komu z muzikantů se už něco podobného někdy neprohánělo hlavou? Z těch, co berou své řemeslo poctivě a nedělají ho pouze pro peníze a pozlátko slávy, asi všem. Britové Swim Deep se tajné tvůrcovské tužby rozhodli rovnou vložit do titulu jedné ze svých písní.

A třebaže "One Great Song And I Could Change The World" svět asi nezmění - na to je až moc alternativní, aby mohl dolehnout k uším mas - přemýšlivějším posluchačům minimálně zlepší letní playlist a zvýší nadějná očekávání na dosud nepojmenovanou druhou desku. Pokud si indie-popový kvintet totiž udrží podobnou laťku také na zbytku nadcházejícího tracklistu, rýsuje se nám tady jedna z nejlepších nahrávek letošního roku.

Nová skladba atraktivně míchá hladiny projasněných syntezátorů s uvolněnými indie kytarami a posluchači připravuje pravé blaho v podobě euforického hlavního motivu. Několika různými prostory se projdete i v čerstvě vypuštěném videoklipu, v němž vám průvodce bude dělat frontman Austin Williams. A může tedy jeden song skutečně změnit svět? Odpověď na palčivou otázku hledejte uprostřed videa!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY