Tiskárna na Vzduchu ve Stromovce ve čtvrtek láká na Adriana T. Bella a další program

11.06.2015 14:49 - Veronika Ondečková | foto: Jana Zvolánková / ireport.cz

Možná chodíte kolem, ale nikdy jste si nevšimli, že nejkrásnější a největší pražský park hned poblíž svého hlavního vchodu ukrývá ideální místo pro relaxaci i kulturní vyžití. Tiskárna na Vzduchu, jak se jmenuje, je jedinečný prostor otevřený široké veřejnosti. Místo, v němž se kloubí zájem o kulturu, zábavu a aktuální veřejné dění. Pořádají se zde koncerty, tančírny, letní kino, ale také workshopy nebo divadlo pod širým nebem.

Letošní sezóna Tiskárny na Vzduchu je v plném proudu, přičemž ve čtvrtek 11. června zdejší program láká na Andriana T. Bella, britského rodáka, jenž byl doposud známý jako frontman oblíbených The Prostitutes, nyní však vstupuje do povědomí také jako sólista. Za doprovodu své dvorní kapely Sleeer Agents zde Adrian představí své debutové a stále aktuální album "Different World", které mu letos vyneslo vítězství ceny hudební kritiky Apollo, a čerstvé písně z nové připravované druhé desky.

Adrian T. Bell nebude jedinou položkou na programu. Tentýž večer zahrají také psych-popoví Ghost Of You z Brna, kteří předloni zaujali debutem "Ocean K". Vstupenky na dvojkoncert jsou stále dostupné v předprodeji za 110 Kč nebo na místě za 150 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY