Roxette již v pondělí zahrají v Ostravě, publikum rozehřeje domácí Slza

13.06.2015 09:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste si před pár týdny nechali ujít pražský koncert švédských Roxette, nemusíte zas až tak smutnit. Per Gessle a Marie Fredriksson si jsou velmi dobře vědomi, že mají v České republice obrovskou základnu fanoušků, a tak se k nám za pár dní ještě jednou vrátí. V pondělí 15. června dorazí do Ostravy.

Aktuální turné Roxette s názvem "XXX - The 30th Anniversary Tour", kterým duo oslavuje třicet let své existence, čítá v Evropě celkem pětatřicet zastávek, přičemž většina z nich hlásí vyprodáno či téměř plné haly. Nejinak tomu bylo v květnu v Praze a obdobně tomu bude i v ostravské ČEZ Areně. Pokud se na tuto show chystáte, určitě byste neměli s nákupem lístků čekat až na poslední den, může se totiž stát, že už žádný neseženete.

Aktuálně vstupenky pořídíte v předprodeji sítě Ticketpro na tribuny za 890 Kč a za lístek na stání zaplatíte 790 Kč, ostatní kategorie jsou již vyprodané. Dodejme, že v roli předskokana se představí tuzemské duo Slza, které naživo mimo jiné zahraje oba své hity "Celibát" a "Lhůta záruční".

Připomeňme, že světové turné kapely Roxette doprovází i vydání výběrového dvojalba "The 30 Biggest Hits", které logicky obsahuje třicet jejich největších hitů. Pokud patříte mezi skalní fandy, můžete v obchodech najít za exkluzivní cenu i box s názvem "The Roxbox! A Collection of Roxette's Greatest Songs". Jde o rozšířenou verzi této výběrovky, která čítá celkem čtyři disky a přináší celých osmasedmdesát songů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY