- musicserver.cz">

Joe Perry z Aerosmith: "Novinku bych rád nahrával příští rok."

12.06.2015 09:15 - Petra Hubáčková | foto: Columbia Records

Pokud patří američtí Aerosmith mezi vaše srdcové záležitosti, jistě s napětím vyhlížíte další album. Podle kytaristy Joea Perryho by mohlo vyjít už příští rok. Zkraje roku 2016 mají muzikanti v plánu turné a pak by si chtěli dopřát nějaký ten oddech. "Tím se právě otevírá možnost jít do studia a zkusit, jestli ze sebe ještě něco dostaneme," stojí v nedávném interview.

V rozhovoru pro Arizona Republic kytarista ještě prozradil: "Vím, že se Steven Tyler konečně pustil do svého sólového projektu, o kterém mluvil hodně dlouhou dobu. A jsem velice rád, že si plní své sny. Pár bočních projektů mám rozjednaných i já a jsem velice zvědavý, jak se jim bude vést. Na Aerosmith ale všichni myslíme a společně se zase rádi brzy sejdeme."

Baskytarista Tom Hamilton se navíc nedávnou nechal slyšet, že formace má v šuplíku i pár doposud nevydaných písní, které v průběhu let střádají. Není tedy vyloučeno, že by se právě třeba některé z těchto kousků mohly objevit na nástupci "Music from Another Dimension!" z roku 2012.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY