Na letošním Szigetu zahrají i Kings Of Leon

08.06.2015 12:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že Sziget letos opět nabídne jeden z nejlepších line-upů tohoto léta. Po hvězdách jako Robbie Williams, Florence And The Machine, Alt-J, Avicii, Ellie Goulding, The Script, Foals a Interpol přibyla také americká čtveřice Kings Of Leon. Festivalový koncert amerických rockerů 15. srpna v Budapešti bude jednou z mála příležitostí, kdy ji mohou evropští fanoušci v létě slyšet.

Kings Of Leon patří mezi nejlepší rockové kapely. Tři bratři a jeden bratranec Followillovi za dvanáct let společného koncertování a hraní po celém světe vydali šest alb, získali několik ocenění Grammy či Brit Awards a na kontě mají hity jako například "Sex On Fire", "Use Somebody" či "Notion".

Sziget, vítěz letošních European Festival Awards v kategorii Best European Major Festival, nabídne téměř tisícovku vystoupení - velkolepé show těch největších hvězd, koncerty mladých talentovaných kapel i pestrý nehudební program v areálu krásného zeleného ostrova v srdci Budapešti. Týden skvělé festivalové dovolené si můžete užít od 10. do 17. srpna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY