Na pulty míří živák Slashe a Mylese Kennedyho

05.06.2015 10:40 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kytarista Slash, dříve známý z fenomenálních Guns N' Roses, slaví nyní velké úspěchy i na sólové dráze a jeho aktuální album "World On Fire", které vzniklo ve spolupráci se zpěvákem Mylesem Kennedym a kapelou The Conspirators, nenechalo žádného rokového fanouška chladným. Jedinečnou atmosféru koncertů a live verzi písní si nyní budete moct vychutnat i na chystaném živáku "Live At The Roxy 25.9.14". V obchodech se objeví už 15. června.

Jak název napovídá, fanoušci se mohou těšit na záznam vystoupení odehraného koncem září loňského roku v prostorách slavného klubu Roxy Theatre v Západním Hollywoodu. Návštěvníci si tak mohli vychutnat novinkové písně, které oficiálně vyšly na CD jen pár dní před tím. Kromě nich zaznělo i pár skladeb z arzenálu Guns N' Roses a Velvet Revolver. Živák bude dostupný na třech LP, dvou CD a samozřejmě i na DVD a Blu-ray.

Tracklist "Live At The Roxy 25.9.14" je následující: Ghost, Nightrain, Back From Cali, You Could Be Mine, Rocket Queen, Bent To Fly, Starlight, You're A Lie, World On Fire, Anastasia, Sweet Child O' Mine, Slither, Paradise City, Stone Blind, You're Crazy, Wicked Stone, 30 Years To Life.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY