Dominika Mirgová působí v "Tu sme boli" vyzrále a přemýšlivě

03.06.2015 09:12 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dominika Mirgová nezahálí ani ve finální části svého těhotenství. Po nepovedené a na své soukromí hodně zaměřené skladbě "Talizman" představuje už druhou píseň z chystaného alba. To by mělo vyjít ještě letos, název však zatím postrádá.

Skladba "Tu sme boli" je z úplně jiného těsta. Zachycuje zpěvačku zahloubanější, přemýšlivější. "'Tu sme boli' naznačuje úplne jiný směr v mé tvorbě. Celé album bude o hodně zralejší, nebude se točit výhradně kolem lásky a party. Chci v něm zachytit co nejvíc různorodosti a fanouškům odevzdat nějaký vzkaz. Vím, že mě sleduje spousta mladých děvčat, chci svůj hlas využít a něco jim do života dát," vysvětluje Mirgová. Svou úrovní song nestoupá do výšin "Nové" či "Prvé", několik krůčků, či spíš kroků vpřed však Mirgová udělala.

Novinku jí pomohli složit Miro Jaroš a mladý skladatel a klavírista Marek Danko, aranžmá si vzal na starost producent Vlado Gnepa. Tvůrci klipu byli Majo Martaus a Fero Deák z Imagine Vision (Dara Rolins, Ewa Farna, Rytmus, Kontrafakt, Tereza Kerndlová). Video se natáčelo ve vinařském komplexu Elesko, který byl v roce 2010 nominován na cenu Stavba roku.

A jaké je vlastně poselství songu? Že se lidé nemají přetvářet, ale ukazovat naplno to, co cítí, čím žijí. A že vše v životě není jen pozitivní a fajn, to je nad slunce jasné. Doufejme tedy, že tvorba Mirgové směrem k vydání druhého alba bude mít i nadále stoupající tendenci a "Talizman" zůstane jen ojedinělým úletem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY