Lindemann v "Praise Abort" představuje svoji prasečí rodinku

29.05.2015 13:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před časem jsme přinesli informace o nadcházející sólové desce Tilla Lindemanna z kapely Rammstein. Album s názvem "Skills In Pills", které vyjde v polovině června, natočil a vyprodukoval společně s Peterem Tagtgrenem, frontmanem švédské deathmetalové Hypocrisy. Než se titul objeví v několika formátech na trhu, je třeba fanoušky dostatečně motivovat k jeho koupi. Po několika krátkých teaserech je tu konečně pořádné sousto.

Tím je videoklip k pilotnímu singlu, kterým se stala skladba "Praise Abort". Vizuál si vzal na bedra osvědčený srbsko-německý režisér Zoran Bihac, který stojí i za většinou velmi kontroverzních klipů Tillovy domovské skupiny Rammstein. Scénář pochází z velké části ze zpěvákovy hlavy, a jak historie již potvrdila, Lindemann i Bihac velmi rádi provokují - často jsou jejich dílka až na opravdové hranici recese a nevkusu.

Podobně tomu je i v "Praise Abort", kde Till a Peter představují (v několika rolích) členy prasečí rodinky, která zrovna nemiluje svůj život. Vše se v ní totiž točí kolem sexu a tvorby dalších a dalších potomků. Režisér toto téma zvrátil nebývale autenticky, a tak některé záběry mohou být pro slabší povahy až nechutné. Na druhou stranu moc dobře víme, že v případě Lindemanna jde o velmi dobře promyšlenou a přesně cílenou pózu, a tak to celé musíme brát s velkou nadsázkou.

LINDEMANN - Praise Abort (official Video) from LINDEMANN on Vimeo


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY