Till Lindemann potvrdil přípravy nové desky Rammstein

02.07.2015 16:42 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Zpěvák a umělec Till Lindemann, kolem kterého je nyní obzvláště rušno díky jeho projektu Lindemann a desce "Skills In Pills", potvrdil, že jeho mateřská formace Rammstein brzy ohlásí "zmrtvýchvstání". Němečtí romantici totiž o sobě nedali vědět dlouhých šest let.

Osazenstvo kapely se má opět sejít v září a začít pracovat na novém materiálu. Tak to alespoň prezentoval zpěvák a frontman formace v nedávném interview. Jeho slova zcela korespondují s prohlášením kytaristy Richarda Kruspe, který nedávno prozradil: "Taková záležitost, jako jsou Rammstein, nemůže jen tak zmizet. Jde o to, že projekty tohoto typu si vybudují svou vlastní chemii a svou vlastní energii." Nutno dodat, že kytarista nyní vyšel do povědomí také se svým projektem Emigrate.

"Nejprve si ale musíme najít nějakou zkušebnu," dodal ještě Till Lindeman. "Dříve jsme hrávali v jednom klubu, jmenoval se Knaack Club. Museli ho ale zavřít - nějaká záležitost se sousedy nebo co. Takže si musíme shánět něco jiného." Připomeňme, že Rammstein vydali své poslední kontroverzní dílo "Liebe Ist Für Alle Da" v roce 2009.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY