Šíleného Maxe. Nicki Minaj v něm je i není - musicserver.cz">

David Guetta si v klipu k "Hey Mama" hraje na Šíleného Maxe. Nicki Minaj v něm je i není

20.05.2015 13:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Guetta a jeho tým prostě vědí, jak na své fanoušky. Album "Listen", které vydal loni na podzim, totiž nemá jednotný koncept a po hudební stránce nabízí od EDM po balady. Možná v tom vězí Guettova největší síla, neb každý jeho singl z poslední doby je do jisté míry překvapením. To je případ i novinky "Hey Mama", která se nejprve zdála být jakousi vatou, jenže nyní slaví tak velké úspěchy, že začíná zastiňovat i hity "Lovers On The Sun" nebo "Dangerous".

Song nedávno dosáhl prvního místa v americkém žebříčku Hot Dance, což se Guettovi povedlo poprvé za celou jeho kariéru. A to teprve nyní přichází vizuál. Francouzský DJ a producent má rád nákladné klipy, proto ani novinka "Hey Mama" nepatří zrovna mezi ty levné. Celý natáčecí tým odjel do El Mirage, poušti jen dvě hodiny od Los Angeles, kde se hlavní protagonisté prohánějí na podivných terénních čtyřkolkách a motorkách a vzdáleně tak připomínají scény z legendárního trháku Mad Max.

I když může pro někoho klip vyznívat až moc teatrálně, patří rozhodně mezi ty lepší v Davidově kariéře. A to i přesto, že se natáčení z důvodu vytíženosti nezúčastnila jedna z hlavních aktérek - Nicki Minaj. Režisérka Hannah Lux Davis, která v minulosti natáčela i s Miley Cyrus, Jessie J, Arianou Grande nebo Jasonem Derulem, ji do klipu i tak vcelku vkusně vecpala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY