Chcete od Muse další "Starlight"? Poslechněte si novinku "Mercy"

19.05.2015 13:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nové album Muse s názvem "Drones" je očekáváno (nejen) fanoušky s velkým napětím. Nikdo totiž prozatím přesně neví, jakým směrem se kapela rozhodla po desce "The 2nd Law" ubírat. První ochutnávka zněla jako návrat ke kořenům, následně zveřejněný pilotní singl "Dead Inside" pro změnu evokoval zmíněnou tři roky starou nahrávku. Úplně zamotanou hlavu budete mít ale až po poslechu novinky "Mercy".

Ta se chvíli tváří jako mladší sestra velkého hitu "Starlight" z roku 2006, po chvíli zase zní, jako by si Muse nechali radit od Briana Maye z Queen. Zpěvák Matthew Bellamy v některých polohách dokonce trochu připomíná zpěv Freddieho Mercuryho. I přesto je song "Mercy" velmi líbivý a vcelku přijatelný pro evropský rádiový éter.

Připomeňme, že deska "Drones" vyjde pátý červnový den a bude mít hned čtyři fyzické podoby. Pro sběratele bude asi nejlákavější deluxe box s CD, DVD, dvěma červenými vinyly a dvěma uměleckými fotografiemi. Těch bylo vyrobeno deset různých variant a každý box bude obsahovat náhodně vybrané dva kousky. Budou očíslované a doplněné o logo kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY