Jedna z nejlepších post-rockových kapel dneška Asiwyfa se vrací do Prahy

19.05.2015 19:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Irská parta And So I Watch You From Afar (Asiwyfa) se bezpochyby řadí mezi jednu z nejlepších post-rockových kapel dneška. Od svého vzniku v roce 2005 stihli odehrát již přes sedm set koncertů a do Prahy vrací po dlouhých čtyřech letech.

Hlavním motivem této návštěvy je představit nové, v řadě již čtvrté album "Heirs", které vyšlo teprve na začátku května, ale stačilo si již vysloužit řadu kladných recenzí. Můžeme se těšit nejen na nové math-rockové rytmy a riffy, ale i na množství kytarových efektů, looperů a jiných krabiček, se kterými bude předskakovat mladý multiinstrumentalista Mylet. Ten vydal v dubnu tohoto roku svou druhou desku nazvanou "Arizona". Tento mladý hudebník vás přesvědčí, že na to, abyste zněli jako kapela, nemusíte mít žádné spoluhráče.

Zárukou kvality je také americký label Sargent House, pod který Asiwyfa i Mylets patří, v posledních pár letech zásobuje Prahu skoro celou svojí sestavou. Minulý rok přijeli například Deafheaven, TTNG, Tera Melos, Chelsea Wolf a letos Russian Circles spolu s výbornými Helms Alee. Samotný koncert Asiwyfa proběhne 25. května 2015 v pražském klubu NoD, který je ale striktně omezen kapacitou, proto doporučujeme včasný nákup lístků v předprodeji na goout.cz za 320 Kč, na místě budou o šedesát korun dražší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY