Sia hlasově exceluje v hitu "California Dreamin'" od The Mamas And The Papas

13.05.2015 16:51 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sia zažila v posledním roce raketový vzestup nahoru. Zatímco předtím prezentovala svůj osobitý pop jen poměrně úzké fanouškovské komunitě, po hitu "Chandelier" a následné desce "1 000 Forms Of Fear" je jí všude plno. A tak není divu, že ji oslovili i tvůrci filmu "San Andreas", aby jim zazpívala skladbu na doprovodný soundtrack. A ne tak ledajakou - australská zpěvačka si totiž střihla coververzi hitu "California Dreamin'" od The Mamas And The Papas.

A možná budete překvapeni, jak skvěle si s ní poradila. Zatímco původní verze vyniká hravým popěvkem, Siino podání je od začátku tajemné, hypnotizující a mrazivé. I když je o autorce řady popových hitů pro mnohé kolegyně dobře známo, že je majitelkou silného vokálu, znovu ohromí, jak dovede svým hlasem písničku vygradovat, až posluchače strhne.

Dodejme, že dobrodružno-katastrofický snímek "San Andreas" režiséra Breda Paytona vstoupí do kin 29. května. Skladba "California Dreamin'" je zatím dostupná pouze na iTunes, a tak k poslechu přikládáme alespoň neoficiální audio.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY