Miley Cyrus to v "Different" rozjela společně s Joan Jett. Vezmete ji už konečně na milost?

09.05.2015 12:28 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

O chování Miley Cyrus (především v posledních měsících) si můžete myslet, co chcete, ale minimálně dvě věci jí odepřít nelze: Dvaadvacetiletá interpretka má skutečně hlas a bez problémů jej zvládá odprezentovat i naživo a na rozdíl od většiny svých kolegyň je její jméno také čím dál uznávanější mezi seriózními umělci. Natáčet album s ní chce pionýrka Riot Grrrl scény Kathleen Hanna, ve studiu už s ní řádí rockeři The Flaming Lips a podivín Ariel Pink a nejnověji si s ní kytarový dýchánek dala i rock'n'rollová ikona Joan Jett.

Nestalo se tak poprvé, v minulosti se dvojice na pódiu setkala už v show Oprah Winfrey nebo společně s Davem Grohlem při nedávném uvedení šestapadesátileté rockerky do Rock'n'rollové síně slávy. Jejich zatím poslední vystoupení proběhlo v rámci nadace Cyrus Happy Hippie. Ta si klade za cíl pomáhat především mladým lidem bez domova, homosexuální komunitě a dalším snadno zranitelným sociálním vrstvám.

Na dvorku u Miley si obě muzikantky střihly song z repertoáru Jett "Different", a ač je od sebe dělí nejenom dekády, ale i různorodé styly, chemie mezi nimi zafungovala na výbornou. Až se nabízí otázka, jestli mladší hudebnice není pro plytký pop pro masy škoda. Nechme se každopádně překvapit, do jakých vod se vydá se svou nadcházející čtvrtou deskou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY