Kristína zve do kina. Její "No. 1" doprovází novou komedii "Život je život"

13.05.2015 08:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Je to zhruba půl roku, co slovenská zpěvačka Kristína rekapitulovala svoji dosavadní kariéru, a tak to mohlo vypadat, že si dopřeje zaslouženého odpočinku. Opak je ale pravdou. Letošní rok je pro ni prozatím jedním z nejnabitějších. Před pár dny skončila se svým tanečním partnerem v úspěšné show "Tanec snov" a zároveň si splnila i svůj další velký sen - má za sebou první filmovou roli.

A navíc jednu z hlavních. Kristína si zahrála po boku Ondřeje Vetchého a Simony Stašové v nové komedii "Život je život", která vstoupí do kin již 21. května. Zpěvačka si ve filmu střihne roli půvabné policistky, která je Ondřejovi v práci velkou oporou, ale zároveň mu pěkně zamotá hlavu.

Když už se Kristína objevuje ve filmu, je logické, že byla požádána, aby natočila i ústřední píseň. Ta se jmenuje "No. 1" a jde bez nadsázky o jednu z nejhitovějších skladeb, co za celou svoji kariéru natočila. Z rozverného retro songu s bondovským nádechem nejvíce vyčnívá refrén, který je natolik chytlavý, že se prostě nemůže nelíbit.

Velmi povedené doprovodné video, které se natáčelo v jedné z předních pražských restaurací, vkusně kombinuje i zajímavé ukázky z filmu, a tak moc dobře funguje i jako pozvánka do kina. Pokud by to někomu nestačilo, pod klipem najdete i oficiální trailer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY