Britney Spears zpívá "Tom's Diner" od Suzanne Vega. Může za to Giorgio Moroder

27.04.2015 15:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud vezmeme v potaz, že comebackové album Giorgia Morodera s názvem "Deja Vu" vyjde až 12. června, bere to tento italský DJ pěkně od podlahy a přibližně každých čtrnáct dní představuje jednu z nových písní. Ještě jsme z rádií nestihli ani zaslechnout titulní skladbu, ve které si zazpívala Sia, už je tu další trumf v podobě spolupráce s Britney Spears.

Song "Tom's Diner" je coververzí, originál nazpívala v roce 1987 Suzanne Vega. Tehdy to zrovna velký hit nebyl, v roce 1990 ale vyšla remixová podoba od britských DNA, díky kterým se Vega opětovně dostala na přední příčky světových hitparád.

Je otázkou, proč Moroder sáhl právě po této písni, ale rozhodně si s ní po hudební stránce vyhrál. Opět zde můžeme markantně vnímat vliv hudby osmdesátých let, daftpunkovské zvuky nás ale opět vrací do roku 2015. A Britney? Ta by v písni ani nemusela být. Její hlas je natolik zdeformován, že je vlastně úplně jedno, kdo vokály v "Tom's Diner" nazpíval. A to je trošku zklamání.

Po několika dnech je oficiální zdroj opět nefunkční. Než to Giorgio dá do pořádku, nabízíme song k poslechu z neoficiálního kanálu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY