Na festivalu Ostrava v plamenech vystoupí Pretty Maids a Citron

21.04.2015 21:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Loni v létě přivítala ostravská Dolní oblast Vítkovice první ročník mezinárodního rockového festivalu Ostrava v plamenech. Hojná účast fanoušků nejen z celého Česka, ale také ze Slovenska, Polska, Maďarska, Rakouska a Německa potvrdila, že festival tohoto druhu má v Ostravě své místo.

Také letos se ostrá muzika rozezní ocelovým srdcem naší vlasti, a to opět první srpnovou sobotu od 13 hodin. Ostrava v plamenech bude hostit sedm špičkových velikánů rocku. Kapely, které v regulérních koncertních setech zažehnou plameny pod vysokou pecí, jak se na rockovou open air akci sluší a patří.

Zatímco loni hrálo pět českých kapel a dvě zahraniční, letos to bude přesně naopak. Po fenomenálním úspěchu se na scénu Ostravy v plamenech vrátí domácí legenda Citron. Podle pořadatelů byli fanoušci koncertem Citronu tak nadšeni, že si kapelu znovu vyžádali s tím, že tentokrát to rozbalí hezky večer. První potvrzenou zahraniční kapelou jsou průkopníci metalu z Dánska - Pretty Maids, kteří hrají již od roku 1981 a své první album vydali v roce 1984. Od té doby mají na svém kontě celkem čtrnáct alb a nespočet hitů v čele s "Please, Don't Leave Me".

Vstupenky jsou do konce dubna k dostání za 690 Kč. Více informací najdete na webu ostravavplamenech.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY