Galantis vydají svůj debut v červnu

22.04.2015 17:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud alespoň trochu holdujete taneční hudbě, určitě znáte i dvoučlenný projekt Galantis. Autoři velkého loňského klubového hitu "Runaway (U & I)" před časem dokončili svoji debutovou desku, kterou fandy potěší začátkem června.

Za švédským projektem Galantis stojí Christian Karlsson z Miike Snow a Linus Eklöw, kterého můžeme znát spíše pod pseudonymem Style Of Eye. Oba mají za sebou již pestrou hudební kariéru. Ten první pracoval na nahrávkách Kylie Minogue i Madonny a doma má od roku 2005 i prestižní cenu Grammy, neb stojí též za singlem "Toxic" zpěvačky Britney Spears, který se tehdy stal nejlepší taneční nahrávkou. Eklöw je pro změnu spoluautorem hitu "I Love It" dua Icona Pop.

V loňském roce Galantis zabodovali již zmiňovaným singlem "Runaway (U & I)", jenž zazářil nejen v Evropě, ale i v Americe a Austrálii. Logicky tak musel přijít další krok, kterým je vydání celé autorské desky. Ta se na trhu objeví pod názvem "Pharmacy" již pátý červnový den. Aktuálně album prezentuje song "Peanut Butter Jelly", na němž duo pracovalo s Dragonette. Poslechnout si ho můžete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY