Mariah Carey bude podruhé rekapitulovat své hitparádové jedničky

14.04.2015 09:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Mariah Carey v posledních letech zrovna nebourá přední příčky hitparád, ale v minulosti měla opravdu velké množství hitů, které dosáhly například na vrchol americké Billboard Top 100. A právě všechny tyto kousky shromáždila na jedno album.

Již 15. května se na trhu objeví titul "#1 To Infinity", který bude čítat devatenáct položek. Fanoušci na něm najdou všech osmnáct chronologicky seřazených jedniček Mariah Carey, kterých dosáhla mezi roky 1990 a 2008. Bonusem bude zbrusu nová píseň "Infinity", jež si světovou premiéru odbude 27. dubna.

Pro nový singl se Mariah po několika letech opět spojila s uznávaným skladatelem a producentem Antoniem "L.A." Reidem, který je navíc jedním z velkých hlavounů labelu Sony Music. Ten se zpěvačkou taktéž počátkem tohoto roku podepsal exkluzivní smlouvu, Mariah se tak po několika ne zrovna komerčně úspěšných letech u Universal Music opětovně vrací do stáje, kde kdysi začínala.

Vydání kompilace "#1 To Infinity" má ale ještě jeden zásadní důvod. Mariah Carey před časem oznámila, že v letošním roce přijala exkluzivní angažmá v Las Vegas, kde bude pravidelně vystupovat v The Colosseum tamějšího Caesars Palace. A právě základ těchto vystoupení bude tvořit všech osmnáct největších hitů. Doplní je songy, které interpretka naživo ještě nikdy nezpívala.

Pro úplnost dodejme ještě tracklist. Album "#1 To Infinity" bude obsahovat tyto skladby: Vision of Love, Love Takes Time, Someday (MTV Unplugged version), I Don't Wanna Cry, Emotions, I'll Be There (featuring Trey Lorenz), Dreamlover, Hero, Fantasy (Bad Boy Fantasy featuring O.D.B.), One Sweet Day (featuring Boyz II Men), Always Be My Baby, Honey, My All, Heartbreaker (featuring Jay-Z), Thank God I Found You (featuring Joe & 98 Degrees), We Belong Together, Don't Forget About Us, Touch My Body, Infinity.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY