Americká zpěvačka Beth Hart se po roce vrací do Prahy

11.04.2015 11:31 - Štěpánka Bínová | foto: facebook interpreta

Americká blues-rocková zpěvačka Beth Hart opět po roce vystoupí v pražském klubu Lucerna Music Bar. Tentokrát s sebou přiveze aktuální dubnovou desku "Better Than Home". Minulý rok byl koncert beznadějně vyprodán a zpěvačka sklidila u českého publika velký úspěch. Proto se rozhodla toto debutové pražské vystoupení zopakovat a 23. dubna nás opět obohatí o svůj široký žánrový záběr a barvitý hlas.

Už v roce 1999 muzikantku proslavil hit "LA Song" z alba "Screamin' For My Supper", později nazpívala píseň "Mother Maria" na sólové album kytaristy Slashe a spolupracovala s dalšími kytarovými velikány, jako jsou Jeff Beck nebo Joe Bonamassa. Beth si v životě prošla docela drsným obdobím, které se promítlo do její tvorby. Výjimkou by v tomto ohledu neměla být ani připravovaná novinka "Better Than Home“, která vyjde už 14. dubna. Nové album má však oslavovat především sílu znovu se postavit na nohy a žít. "Cokoli je lepší než démoni z minulosti, takže se snažím vytvořit něco lepšího než jsou oni," říká sama interpretka.

O zpěvaččině vnitřní síle a schopnosti předávat emoce se můžeme přesvědčit právě na koncertě, který se bude konat 23. dubna od 21:00 hodin v pražském Lucerna Music Baru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY