Dominika Mirgová zpívá v novém singlu "Talizman" o svém očekávaném dítěti

08.04.2015 11:30 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dominika Mirgová je i přes pokročilé stadium těhotenství v jednom kole. Chystá totiž nové studiové album a představuje nový singl "Talizman". Tématem nemůže být nic jiného než očekávané narození dítěte.

"Těhotenství je nejkrásnější období ženy a ti, co mě znají, vědí, jak jsem se na tento okamžik těšila. Tuto skladbu jsem složila z té největší lásky, ode mě pro něj. Vzdávám hold všem matkám, protože je to nejtěžší a zároveň nejkrásnější povolání," vysvětlila Mirgová na svém oficiálním Facebooku.

Žena se prý v průběhu těhotenství a krátce po něm nachází v silně emotivních náladách, což se projevuje i v této písni. Intimní skladba za doprovodu pouhého klavíru však kvalit pomalých písní z desky "Nová" nedosahuje ani náhodou a jednoduchost videoklipu, kdy se záběry na zpěvačku hrající na klavír střídají s home videem, je také na hraně.

Dnes se sice prodává hlavně něco extra, lidé už i díky sociálním sítím nejsou tolik obezřetní na své soukromí, jsou však věci, které by měly zůstat oku veřejnosti nedotčené. Na jednu stranu romantické a emotivní obrázky jsou vykompenzovány snahou o to, být za každou cenu něčím zvláštní. Není to však příliš vysoká cena?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY