Cosmic Gate s Emmou Hewitt jsou v "Going Home" poprvé animovaní. A míří domů

03.04.2015 11:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Z loňského studiového alba "Start To Feel" vydali němečtí Cosmic Gate již několik velmi povedených singlů, které zabodovaly v klubových hitparádách, ale až nyní přišla řada na píseň, která byla i fanoušky zvolena za tu nejpovedenější. Řeč je o songu "Going Home", který duo opět po čase vytvořilo s australskou zpěvačkou Emmou Hewitt. Na zmiňované desce je tato skladba dojemnou baladou, pro rok 2015 však dostala pro rádiové účely taneční podobu.

A kromě toho se "Going Home" v těchto dnech dočkala i vizuálu. V něm všichni hlavní představitelé poprvé přijímají animovanou podobu, o niž se postaralo prestižní španělské studio Yanim. Je třeba dodat, že Cosmic Gate i Emma byli ze svých kreslených postaviček natolik nadšeni, že je využili i pro tvorbu speciální kolekce reklamních předmětů, kterou nyní rozdávají svým fanouškům v různých soutěžích na sociálních sítích.

Ke klipu ještě dodejme, že jeho scénář naprosto koresponduje s textem písně, čekejte tedy tříminutový návrat domů, který hlavní představitelé absolvují na speciální hi-tech lodi pohaněné hudbou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY