Janelle Monáe založila vlastní label. První singl "Yoga" je opět vynikající

02.04.2015 19:02 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Ačkoliv Janelle Monáe stále neprorazila na úplný vrchol oblíbenosti a prodejnosti, v USA už se stačila etablovat jako uznávaná hudebnice, jejíž aktivity se neomezují na vydávání vlastní hudby. V této tendenci nyní dosáhla nové úrovně - je to pár týdnů, co spustila vlastní label Wonderland, v němž nově sdružuje umělce, s nimiž má mnoho společného. A aby se všichni nováčci mohli ukázat v nejlepším světle, na květen je naplánováno první EP s jejich novými skladbami.

Janelle Monáe feat. Jidenna - Yoga
© facebook interpreta
Samotná Janelle pro ípíčko "The Eephus" nahrála jednu z písní a opět ukázala, že její hudební tvář snad nikdy nemůže začít nudit. Novinka "Yoga" je sice o něco přímočařejší, než jsme u ní byli dosud zvyklí, ale stále nabízí klasickou nálož originality. Urban track s dunivými beaty se houpe v poměrně rychlém tempu a s trochou představivosti si za mikrofon můžete dosadit Beyoncé z její poslední desky. Hiphopovější Janelle je skvělá, a od chystaného EP se proto s takovým singlem dají čekat jen samé zajímavé věci.

Svůj prostor v písničce dostal i zpěvák a rapper Jidenna, který je součástí rosteru nového labelu a který už se několikrát objevil ve zpěvaččiných předchozích klipech. Mimochodem, tento Američan před nedávnem vydal vlastní singl "Classic Man" (v klipu se pro změnu objevuje Janelle) a ten také rozhodně stojí za poslech. I tento song bude součástí plánovaného mini-alba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY