Ani letos se Praze nevyhne úspěšná halovka Transmission

28.03.2015 15:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste se obávali, že poté, co Českou republiku opustil fenomén jménem Sensation, se něco podobného stane i s úspěšnou halovkou Transmission, můžete být v klidu. Ta pražskou O2 arenu zachvátí i letos v listopadu.

V pořadí jedenáctý ročník se uskuteční 21. listopadu 2015 a opět návštěvníkům slibuje nezapomenutelné zážitky. Poté, co loňský ročník navštívili fanoušci trancové a elektronické hudby z více než padesáti zemí, pokusí se pořadatelé i tentokrát překonat sami sebe. Monstrózní sound systém Funktion One, stovky metrů čtverečních LED obrazovek, CO2, kanóny s konfetami, plameny a pyro efekty - to je jen zlomek toho, co letošní Transmission slibuje.

Pořadatelé prozatím tají téma celého večera a taktéž prozatím zůstávají v tajnosti jména DJs, kteří letos na akci vystoupí. Lze ale vycházet z toho, že minimálně jeden umělec je jasný. Markus Schulz je jakýmsi duchovním otcem celé akce a každoročně k danému tématu složí i hymnu. Lze tedy vycházet z toho, že ani letošní rok nebude výjimkou.

I přesto, že prozatím tedy není znám line-up, v pátek 27. března započal v síti Ticketportal prodej tzv. early bird ticket, jejichž omezený počet můžete pořídit za cenu 999 Kč. Pokud patříte mezi náročnější návštěvníky těchto akcí, budete si moci vybrat mezi KARE VIP LOUNGE vstupenkami, zahrnujícími v ceně 2 500 Kč vlastní VIP vchod, VIP šatnu, VIP toalety a welcome drink, nebo mezi GOLDEN vstupenkami, kdy si akci užijete v luxusním klubovém patře pražské O2 areny s maximálním komfortem a přepychem včetně drinků a jídla. Lístek tohoto typu pořídíte za 4 650 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY