Muse vydají v červnu novou desku "Drones"

12.03.2015 13:16 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po komerčním úspěchu předchozí desky "The 2nd Law", která se dostala na čelo prodejních žebříčků v jednadvaceti zemích světa a v USA zaznamenala druhým místem dosavadní maximum kapely, se britští Muse vrátí s novým materiálem. Album "Drones" vyjde 8. června a bude obsahovat dvanáct skladeb.

Muse - Drones
© facebook interpreta
"Pro mne jsou drony metaforickými psychopaty a umožňují psychopatické chování bez jakéhokoli postihu," vysvětluje název novinky frontman Matthew Bellamy. "Drony dnes ovládají svět a proměňují nás na jakési lidské drony. Tohle album zkoumá naši cestu od ztráty naděje a slepého odevzdání se přes proměnu člověka v poslušného drona až k jeho vymanění se z téhle nadvlády," dodává.

S produkcí nahrávky pomáhal Robert John "Mutt" Lange, který se mimo jiných podepsal třeba i na zvuku alb legendárních rockerů AC/DC "Highway To Hell" či "Back In Black". První vzorek, který skupina fanouškům nabídne, se bude jmenovat "Psycho", brzy bude následovat i pilotní singl "Dead Inside".

Známe už také přebal desky (výše) a tracklist. Ten slibuje následující položky: Dead Inside, [Drill Sergeant], Psycho, Mercy, Reapers, The Handler, [JFK], Defector, Revolt. Aftermath. The Globalist, Drones.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY