Alesso sampluje Kylie a ukazuje v "Cool" novou tvář. Tančí jako o život a nadbíhá své učitelce

03.03.2015 13:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJ a producent Alesso slibuje na letošní rok svoji první autorskou desku, na které již dobrých devět měsíců pracuje. Aby to čekání nebylo zas až tak dlouhé, občas se připomene nějakým singlem. Poslední měsíce jsme ho mohli v rádiích slyšet díky songu "Heroes (We Could Be)", ve kterém si zazpívala Tove Lo, následující měsíce nás bude provázet singl "Cool", kde hostuje americký zpěvák a muzikant Roy English.

Novinka "Cool" nabízí opět tradiční kombinaci mainstreamových tónů, EDM efektů a hlavně takový beat, který bude přijatelný pro rádiový éter. V tomto směru Alesso zase odvedl dobrou práci, bohužel celé to stojí na nestydaté vykrádačce hitu Kylie Minogue "Get Outta My Way". I když dala australská diva k použití samplu údajně souhlas, tento aspekt ubírá celému dílku na kráse.

Vizuálem k písni si to třiadvacetiletý rodák ze Stockholmu bohudík o dost vylepšuje. Přijal v klipu hlavní roli studenta, který se až po uši zamiluje do své učitelky. Aby celou situaci rozdýchal, oddává se divokým tanečním kreacím, které okolím nejsou zprvu pochopeny. Nakonec však díky tanečnímu běsnění svého cíle dosáhne…



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY