Německé duo Cosmic Gate startuje novou kompilační řadu

22.02.2015 14:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německé duo Cosmic Gate může minulý rok bezesporu považovat za svůj doposud nejúspěšnější. Pánové Claus Terhoeven aka Nic Chagall a Stefan Bossems aka DJ Bossi se před časem přestěhovali do Ameriky, což jejich kariéře taktéž hodně pomohlo. Vydali skvělou desku "Start To Feel", hrají po celém světě a ještě stihli rozjet i vlastní pravidelnou rádiovou show.

Ta dostala název "Wake Your Mind" a má za sebou téměř padesát dílů. Úspěch a zpětná vazba fanoušků jsou však natolik velké, že se Cosmic Gate rozhodli to nejlepší z rádiových pořadů nabídnout i formou speciálních setů. Představují proto novou kompilační řadu, jejíž první díl s názvem "Wake Your Mind Sessions 001" vyjde již třináctý březnový den.

Mezi třiatřiceti songy, které jsou rozděleny do dvou setů, najdou fanoušci trance a EDM mnoho exkluzivní songů, které částečně vznikly pro potřeby právě této kompilace. Těšit se můžeme na novinky od Above & Beyond, Garetha Emeryho, Rogera Shaha, Artyho, Stoneface & Terminal nebo GusGus. I sami autoři výběru přidali několik svých aktuálních kousků a dvě exkluzivní novinky, mezi kterými nechybí singl se zpěvačkou JES "Yai (Here We Go Again)".

Titul "Wake Your Mind Sessions 001" je již nyní k předobjednání digitálně, ale k mání bude samozřejmě i fyzicky. Objednat si ho můžete například zde, pokud si pospíšíte, možná budete patřit mezi šťastlivce, kteří získají první edici s vlastnoručním podpisem obou členů Cosmic Gate.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY