Lunchmeat chystá v Neone doopravdy Good Night

23.02.2015 09:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Co dělá z noci skutečně 'dobrou noc'? Co se děje potom, co chodí většina lidí spát? A co dospělé děti, mají si kde hrát? Proč nás tak baví jít spát za svítání? A kde dávají klubové lišky dobrou noc?"

Na to všechno hledal odpověď audiovizuální kolektiv Lunchmeat - a místo odpovědi teď přichází s novou klubovou nocí v klubu Neone, nazvanou prostě Good Night. Nocí, kde to po vyslovení magické formule "dobrou" nekončí, ale začíná.

Good Night pro nás zosobňuje světlou stranu beatové síly, pozitivní taneční vibrace i vzpomínky z těch nejpovedenějších klubových akcí v Neone. Hudební dramaturgie Good Night, na které se podílí i pořad Turban na Radiu Wave, představuje to nejčerstvější ze současného nadžánrového světa elektronické hudby s přívlastkem 2.0 a širokým polem zvukové působnosti. Inspirací pro hudební směřování akce byla série vystupujících, kteří už se v Neone objevili a kteří patří k současné klubové špičce: Girl Unit, Sinjin Hawke, SOPHIE, Nguzunguzu, Egyptrixx, Groundislava, Sinjin Hawke, Visionist, Tokyo Hands, DJ Taye & DJ Earl, Lockah, Slugabed, Nadus, Pixelord, Eloq a další.

Neméně důležitou úlohu v celém Good Night konceptu zastává i vizuální stránka celé noci. Za post-internetovou grafikou, odkazující na dnešní non-stop-online-party bezčasí, stojí vizuální studio Anymade; o speciální instagramové videoteasery se postarali režisér Štěpán FOK Vodrážka společně s producentem Aid Kidem, autorem originálního sound designu.

První vydání Good Night proběhne v klubu Neone v pátek 27. 2. 2015 a představí hudební showcase populárního brightonského labelu Donky Pitch. Inovativní beatovou základnu zastoupí skotský producent Lockah, izraelský objev VesperTown a jeden z šéfů značky Grinel. Domácí support obstará residentní duo GSMKNSTWRK a "FLEXYbilní" DJ Kewu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY