Ariana Grande už nechce být za princeznu: v klipu "One Last Time" čelí konci světa

17.02.2015 16:09 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Image sladké barbíny provází Arianu Grande po celou dosavadní kariéru, v novém klipu se jí však rozhodla vzepřít, když se ve videu k písničce "One Last Time", čtvrtému singlu z na Grammy nominované desky "My Everything", musí vypořádat s přicházejícím koncem světa. Apokalyptický snímek natočil režisér Max Landis a žádnou americkou idylku bezstarostného mládí tentokrát nečekejte.

Klip nás zavádí do doby těsně před dopadem ničivého asteroidu, který má způsobit konec světa - Arianu v něm proto logicky vidíme v obklopení paniky, vládnoucí všude kolem ní. Pointu, nikoliv překvapivou, se dozvídáme v závěru, kdy se zpěvačka se svým milým sejde na střeše, věnují si poslední objetí a čekají na zničující úder. Nelze si nevšimnout, že i když se video snaží působit naléhavě a bez pozlátek, výsledek se stejně jeví jako poměrně naivní, i když milým způsobem.

Zajímavější je samotná skladba, mezi jejímiž autory figuruje i David Guetta. Nejedná se však o žádné zběsilé disko, ale o příjemně chytlavou hitovku, která zbytečně netlačí na pilu, přesto si ji budete za chvíli prozpěvovat. Kromě toho song odhaluje zpěvaččinu zajímavou barvu hlasu. Zkrátka poměrně příjemně strávené čtyři minuty, i když na loňském albu bychom našli i ještě o něco lepší kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY