Skvělý mladý český pop: Sebastian debutuje svěžím hitem "Toulavá"

17.02.2015 11:37 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Česká popová scéna má v prvních týdnech roku dostatek nových jmen: v lednu jsme vám představili duo Light & Love bratří Balcárků, jejichž povedený hit "Blueberry Sky" už vyhrává z rádií, což platí i o kapele Mirai a singlu "Dítě robotí". Nyní je doplňuje liberecký zpěvák Sebastian Navrátil, vystupující pod svým křestním jménem, který loni nazpíval vokály do hitu "Polety" spřízněných ATMO Music.

Jeho sólová vstupenka do české pop music se jmenuje "Toulavá" a je příjemným překvapením. Píseň, na jejímž vzniku jsou mimo jiných podepsáni Ondřej Fiedler (kytarista zpěvačky Lenny), Lukáš Chromek (Airfare) či ODD (ATMO Music), totiž vyčnívá svěžím mladistvým zvukem, lehkostí a okamžitou návykovostí. Song, který již byl nasazen do vysílání velkých rádiových stanic, má moderní popový zvuk, zároveň si ale bere i něco ze současné obliby folk-popových kapel, což je vidět zejména v klipu a detailních záběrech na nástrojové obsazení.

Vizuál je celkově velmi jednoduchý a bez výraznější dějové linky: divák vidí hlavně interpretaci písničky a dívku, která jej sleduje. Nekomplikované, ale o to údernější a efektivní. Pokud nezůstane jen u "Toulavé", Sebastian má před sebou jistě skvělou budoucnost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY