Czech Jazz Contest nabídne mladé osobnosti. Přitažlivý je však i pro širokou veřejnost

13.02.2015 09:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Reduta Jazz Club uvádí další ročník soutěže mladých jazzových kapel a sólistů Czech Jazz Contest 2015, která odstartuje 24. února prvním soutěžním večerem a po dalších třech semifinálových kolech celá soutěž vyvrcholí 28. března finálovým večerem a slavnostním vyhlášením těch nejlepších.

Czech Jazz Contest je jedinečný souboj mladých osobností nejen českého jazzu, primárně určený pro začínající hudebníky a studenty, avšak svým charakterem a doprovodnými akcemi je přitažlivý i pro širokou veřejnost. Cílem akce je zviditelnění mladých českých a zahraničních kapel a rovněž přiblížení kvalitní jazzové hudby jejich vrstevníkům, a to i formou workshopů a doprovodných koncertů, například newyorského saxofonisty Vincenta Herringa, Gena Jacksona 4i bubeníka Herbieho Hancocka.

Czech Jazz Contest představí i letos velmi talentované hudebníky, kteří dostanou jedinečnou šanci vystoupit před odbornou porotu, složenou z významných osobností české a zahraniční jazzové scény a zařadit se mezi finalisty a vítěze předchozích ročníků, kteří se dnes mohou pyšnit úspěchy i na mezinárodní hudební scéně. Nenechte si ujít tuto velmi zajímavou soutěž budoucích hvězd evropské hudební scény.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY