Igor Timko z No Name stíhá množství aktivit s kapelou i hraní v divadle

14.02.2015 14:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Velké množství zpěváků a zpěvaček toužilo a touží vyzkoušet si štěstí také na poli hereckém. Jejich pokusy často dopadají fiaskem, najdou se ale i ty úspěšné. K nim by rád patřil i frontman No Name Igor Timko. 29. března se představí v muzikálu "Móric Beňovský" na prknech Slovenského národního divadla, kde si zahraje negativní úlohu Stepanova. Domovská kapela však v žádném případě nespí, nyní zveřejnila lyric video k aktuálnímu singlu "Povedz mi".

"Muzikál Móric Beňovský má podle mě nádhernou hudbu a texty, jsou plnohodnotné, jednoduše žádná vata. Poprvé se muzikál uvede i v Bratislavě, v historické budově SND. Pro mě je to návrat do divadla, kde jsem začínal ještě jako student konzervatoře," vysvětlil Igor Timko a ke své roli doplnil: "Hraju člověka, kterého Móric Beňovský považuje za svého blízkého přítele. Ale žárlivost mě natolik ovlivní, že Mórice zradím a připravím jeho popravu. Hraje se mi výborně. Není to typický negativní hrdina, má mnoho poloh, dokonce je možné ztotožnit se s myšlením a konáním Stepanova."

Nová deska No Name přijde na pulty prodejen na podzim, ochutnávku už kapela představila v podobě zmiňovaného singlu "Povedz mi" a reakce publika ji potěšily. "Potom, co 'Povedz mi' nasadila slovenská a česká rádia, jsme ji zařadili do koncertního repertoáru a je to pocit, jako když máš první holku. První reakce, první diváci, kteří si ji zpívají. Zkrátka, uvádíme novou písničku do programu a sledujeme, jak se z novinky stává hitovka. Zažili jsme to sice mnohokrát, ale pokaždé je to jedinečné." Regulerního videoklipu k "Povedz mi" by se fanoušci měli dočkat zanedlouho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY