Bring Me The Horizon hrají v elektrizující atmosféře Wembley hit "Drown", v březnu vydají DVD

09.02.2015 17:15 - Martin Wipplinger | foto: facebook.com/bmthofficial

Britská skupina Bring Me The Horizon odehrála v prosinci loňského roku svůj dosud největší koncert. Ve vyprodané londýnské Wembley Areně sledovalo partu zpěváka a dívčího idola Olivera Sykese více než dvanáct tisíc lidí. Z monstrózní akce vznikl záznam, který vyjde v březnu. Už dnes je pro fanoušky na YouTube k vidění jeho část s představením aktuálního singlu "Drown" a je z něj patrné, že šlo o výjimečnou událost.

Kompletní záznam "Bring Me The Horizon: Live At Wembley" bude kromě hitu "Drown", se kterým se angličtí rockeři poprvé výrazněji prosadili i u nás, obsahovat na CD a DVD také další velké hity jako například "Go to Hell, for Heaven's Sake", "Chelsea Smile" nebo "Sleepwalking".

"Drown" je prvním singlem z nadcházející páté řadové desky a dává tušit, že se na ní kapela odkloní od své dřívější metalcorové až deathcorové tvorby směrem k melodičtějšímu rocku. Poslední regulérní nahrávka "Sempiternal" vyšla Bring Me The Horizon, kteří mají za sebou už několik klubových koncertů v Česku a vystoupili i na festivalu Brutal Assault, v dubnu 2013.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY