Ulrychovi se dále ohlížejí za svojí kariérou. Vydají knihu a pokračují v koncertování

11.02.2015 14:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Hana a Petr Ulrychovi pokračují v sérii koncertů, kterými se ohlíží za svojí víc jak padesát let trvající kariérou. Speciální koncerty spojí formace Javory a Javory beat. Převezmou Zlatou desku Supraphonu za prodej bilančního 3CD "Půlstoletí" a také se na pultech knihkupectví objeví publikace, která zmapuje půl století úspěšné kariéry.

V roce 2014 uzavřeli Hana a Petr Ulrychovi padesát let veřejného působení společným dvojkoncertem Javorů a Javory beatu. Uskutečnil se v březnu 2014 na scéně Mahenova divadla v Brně. Zaznamenala a odvysílala jej Česká televize. Následovala řada koncertů s oběma podobami Javorů. Uskutečnily se po celé republice a měly mimořádný ohlas.

"Také v roce 2015 jsme připravili posluchačům společné koncerty Javorů a Javory beatu. První odehrajeme pod názvem 'Ohlédnutí' 15. března v brněnském Mahenově divadle. Bude spojen s uvedením nové knihy 'Hana a Petr Ulrychovi - Půlstoletí', kterou vydá nakladatelství CPress, patřící do skupiny Albatros Media. Zahrnuje kromě literární části i zpěvník s pěti desítkami písní mapujících naši hudební historii," vysvětluje Petr Ulrych.

Koncerty nabídnou jak syrový bigbít, tak housle a cimbál. Nakonec se všechny nástroje spojí v celistvý soubor obou formací. Prozatím se Ulrychovi objeví v těchto místech:

11. 2. - Praha, Dům kultury Kyje/ koncert Javory beat
16. 2. - Přerov, Městský dům/ koncert Javory beat
19. 2. - Vsetín, Dům kultury/ koncert Javory
15. 3. - Brno, Mahenovo divadlo/ koncert Ohlédnutí 2015/ Javory + Javory beat
16. 3. - Praha, Divadlo Kalich/ koncert Javory
21. 4. - Hlinsko, Multifunkční centrum/ koncert Javory
30. 5. - Turnov/ koncert Javory beat
6. 6. - Olšovec/ koncert Javory beat
24. 6. - Mladá Boleslav/ koncert Javory
31. 7. - Hodonín/ koncert Javory beat
21. 10. - Praha, Divadlo Hybernie/ koncert Ohlédnutí 2015/Javory + Javory beat

Aktualizace termínů mohou fanoušci sledovat na www.javory.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY