Rihanna natočila k "FourFiveSeconds" velmi zvláštní video

04.02.2015 09:23 - David Böhm | foto: facebook interpreta

I přesto, že Rihanně třeba nefandíte, musíte uznat, že v jejích videoklipech bylo vždy na co koukat. Ať už to byly zadečky v lascivní skladbě "Pour It Up" nebo taneční kreace například v klubovce "Where Have You Been". Nyní nám americká zpěvačka po pro ni více než neobvyklé době servíruje vizuál k singlu "FourFiveSeconds".

V něm RiRi a její společníci, tedy Paul McCartney a Kanye West, vsadili na jednoduchost - barbadoská kráska dokonce za celou dobu nevymění oblečení (což bychom jistě ocenili vzhledem k tomu, jakou hrůzu na sobě má). Černobílý snímek evokuje klidnou náladu, kterou bohužel ničí Kanye se svými rádoby tvrďáckými gesty a výrazy. Dalším (vtipným) mínusem také je, že Paul brnká na kytaru i v částech, kde vůbec není slyšet. Největším problémem se však stává následující: když se táboráková písnička ve finále velmi příjemně rozjede, skončí. Dalších třicet sekund by neuškodilo.

Se songem trio vystoupí 8. února na 57. cenách Grammy, fanoušci by si tedy měli toto datum zaznamenat. O nadcházejícím albu oficiálně řečeno zatím nebylo nic, po internetu však koluje informace, že jeho název by měl znít "#R8". Jestli je tato domněnka pravdivá, ukáže čas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY