Macy Gray chystá deluxe verzi aktuální desky, peníze na ni sbírá od fanoušků

27.01.2015 08:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Na podzim minulého roku vydala americká zpěvačka Macy Gray již osmé studiové album "The Way", které sice nezaznamenalo rekordní prodeje, ale kritici k němu byli velmi shovívaví. Možná z toho důvodu se chystá jeho deluxe verze.

Macy je další z řady umělců, kteří se uchýlili k projektu PledgeMusic, ve kterém interpreti vyzývají fanoušky, aby spolufinancovali jejich budoucí nahrávky. Ti to nedělají jen pro hezké oči svých idolů, ale kasírují za to naprosto exkluzivní dárečky nebo mají možnost prožít s hvězdami jedinečné zážitky.

V případě Macy Gray je opravdu z čeho vybírat. Když se podíváte na seznam její nabídky, můžete si vybrat od vlastnoručně podepsaného CD přes exkluzivní trička, neprodejné vinyly až po podílení se na novém klipu nebo nazpívání vokálů do některé z nových písní. Dokonce si můžete pro sebe a své kamarády objednat soukromý koncert, který vás bude stát jen čtyřicet tisíc dolarů.

Aktuálně jí fanoušci poslali již třetinu potřebných peněz, přičemž tak mohou činit zhruba do konce března. Pokud nejste přesvědčeni, zda Macy chcete na deluxe verzi desky přispět, třeba vám k rozhodnutí pomůže její pražský koncert, který se v klubu SaSaZu uskuteční již 23. února.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY