Xindl X a kapela UDG pojedou "Společné turné"

23.01.2015 09:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Xindl X a kapela UDG se domluvili na "Společném turné". Spolu odehrají sedm koncertů v šesti městech a speciálním hostem bude novojičínská formace Light & Love. Série sedmi koncertů začne na konci února v litoměřickém Domě kultury, dva koncerty proběhnou v pražském Lucerna Music Baru a zakončení přijde 10. dubna v Čelákovicích.

"Myšlenka na společné hraní vznikla v backstage hudebního festivalu Rock for People u piva," říká Jugi za UDG a dodává: "Každý, tedy Xindl X i my, bude mít připraven plnohodnotný koncertní set, v němž zazní největší hity, ale i novější skladby. Na závěr bude společná show, kterou právě ladíme k dokonalosti."

Xindl X ke "Společnému turné" doplňuje: "Moc se těším. Jsem zvědavý, jaké moje písničky si UDG vybere a jak se toho zhostí. Myslím, že i návštěvníci budou spokojeni. Čeká na ně téměř tříhodinový koncertní set. Za sebe rozhodně mohu říct, že spolu s mojí kapelou zahrajeme skladby z poslední loňské desky 'Čecháček Made' ('Barbína', 'V blbým věku', 'Čecháček a totáček' a další), ale i starší hity jako třeba 'Anděl', 'Chemie' nebo 'Láska v housce'."

Vstupenky na koncerty "Společného turné" můžete koupit ve standardních klubových předprodejích.

Termíny koncertů "Společného turné" 2015 jsou následující:
25. 2. Litoměřice, KD, začátek 19:30
27. 2. Jindřichův Hradec, KC Jitka, začátek 20:00
28. 2. Plzeň, Buena Vista, začátek 20:00
9. 3. Praha, LMB, začátek 20:00
10. 3. Praha, LMB, začátek 20:00
28. 3. Pardubice, ABC, začátek 20:00
10. 4. Čelákovice, KD, začátek 20:00



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY