Fanoušky Eda Sheerana rozehřeje Ryan Keen, do prodeje jdou další vstupenky

20.01.2015 14:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák, skladatel a textař Ed Sheeran vystoupí poprvé před českým publikem už za necelý měsíc. Usměvavý zrzavý sympaťák, který o uplynulém víkendu spolu s kolegou Samem Smithem ovládl nominace na prestižní ceny Brit Awards (bodovat může v kategoriích zpěvák roku, album roku, singl roku a videoklip roku), bude mít v Praze i atraktivního předskokana.

Ryan Keen plakát
© facebook interpreta
Fanoušky na jeho koncert, který bude součástí "X Tour" k velmi úspěšnému druhému studiovému albu a uskuteční se 12. února 2015 v Tipsport Areně, navnadí britský hudebník Ryan Keen. Pořadatelé mají zároveň pro příznivce Eda Sheerana skvělou zprávu. Po delším jednání s managementem umělce s radostí oznamují, že mohou do prodeje uvolnit další vstupenky.

Vzhledem k tomu, jak rychle se vstupenky vyprodaly po předchozím navýšení kapacity, se dá předpokládat, že ani teď tomu nebude jinak. Další lístky na pražský koncert Eda Sheerana za ceny 990 a 1 290 korun půjdou do prodeje ve středu 21. ledna 2015 v 9:00 prostřednictvím sítí Ticketpro a Ticketportal. Koncert pořádá agentura Charm Music. Další informace najdete na www.charmmusic.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY