Iggy Azaleu už chce i Shakira. Chystá s ní duet na své nové album

07.01.2015 13:12 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zdá se, že hitparádová raketa loňského roku, australská rapperka Iggy Azalea, bude i letos pořádně vidět. Teprve před pár týdny jsme vám přinesli zprávu, že interpretka (nejen) hitu "Fancy" se médiím sama prořekla, že hostuje na chystaném pilotním singlu z nové desky Britney Spears, a už kolují zvěsti o nových spolupracích s dalšími popovými hvězdami.

Kromě šuškandy, že peče něco se Selenou Gomez, se objevila informace, že Azaleu si na své připravované jedenácté řadové album přizvala kolumbijská hvězda Shakira. Přišel s tím španělský deník El Mundo, jenž tvrdí, že kromě úspěšné Australanky se na novém materiálu podílejí také mexická rocková kapela Mana a španělský zpěvák a skladatel Alejandro Sanz.

Shakira, v současnosti nejsledovanější osobnost na Facebooku, vydala svou předchozí studiovku teprve loni v březnu. Z bezejmenné desky vzešly hity jako "Can't Remember To Forget You" či "Dare (La La La)". V současnosti interpretka čeká druhé dítě se svým fotbalovým milým Gerardem Piqué, a není tedy jasné, kdy další řadovka dopluje do uší fanoušků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY