Gareth Emery vám v "Long Way Home" ukáže krásy Ameriky

04.01.2015 11:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před více než rokem se vydal britský elektronický DJ a producent Gareth Emery na velké turné po Americe, přičemž mezi jednotlivými zastávkami si nechával dostatek času, aby mohl cestovat autem. Celé turné spojil s tzv. dovolenou na kolech, na kterou vzal nejen svoji manželku, ale i pár přátel.

Během několikatýdenní cesty vznikly nejen hodiny vizuálního materiálu, které byly pořízeny jak na profesionální kameru, tak třeba i na mobil, ale Gareth během šňůry zároveň napsal i všechny skladby pro své aktuální album "Drive". Z něho může být českému publiku známa singlovka "Dynamite", v níž se představuje zpěvačka Christina Novelli.

Aktuálně Gareth z desky vybral za singl nádhernou instrumentální píseň "Long Way Home", která pro něho má speciální význam. Hlavní hudební nápěv ho napadl na cestě po slavné Route 66, kdy se mu dle jeho slov opravdu zastesklo po domově. Téměř sedmiminutový videoklip tak přináší desítky krásných záběrů na nejzajímavější zákoutí Ameriky, které Emery proložil několika pro něho emotivními okamžiky z již zmiňovaného turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY