"Kiss Me Once Tour" Kylie Minogue se dočká vydání na DVD a Blu-ray

30.12.2014 12:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Někdy se stane, že tajemství, které má být udrženo ještě nějakou dobu pod pokličkou, prozradí v dobré vůli sama osoba, jíž se věc týká. A přesně toto se před pár dny povedlo Kylie Minogue.

Pokud patříte mezi ty, kteří si nenechali ujít její skvělý pražský koncert, jenž se uskutečnil letos v říjnu, jistě jste doufali, že australská diva některou z odehraných show zaznamenala pro následné vydání. A zpěvačka nezklamala. Nejspíš již na jaře příštího roku se dočkáme vizuálu na DVD a Blu-ray.

I když se o novém živáku už nějakou dobu šuškalo, první jasnou informace prozradila sama Kylie. Ta letos na Štědrý den, tedy pouze pár hodin poté, co britské televize uvedla zhruba hodinový sestřih koncertu ze 12. listopadu v Glasgow, napsala na svůj Twitter tuto krátkou, leč všeříkající zprávu: "#KissMeOnceTour YES, a DVD/Blu Ray will follow!! ❤Cheers Kylie!".

Bližší informace o datu vydání a bonusech obou vizuálních nosičů nejsou v současné době známy. Čekání si fandové mohou zkrátit speciální verzí poslední řadovky "Kiss Me Once", která v polovině prosince vyšla digitálně. Ta oproti původní verzi obsahuje šest živých nahrávek (jmenovitě jde o songy "Kiss Me Once", "On A Night Like This", "Beautiful", "Love At First Sight", "Step Back in Time / Spinning Around" a "Locomotion"), které byly pořízeny na letošním iTunes festivalu v Londýně, v jehož rámci Kylie vystoupila 27. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY