Markus Schulz pracuje na další studiovce, novinky představí v únoru v Praze

15.12.2014 10:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V Miami usídlený německý DJ a producent Markus Schulz patří již léta k největším miláčkům českého publika. Do této pozice se etabloval nejen jako rezident halovky jménem Transmission, ale i svými posledními alby, která byla komerčně velmi úspěšná.

Ještě to není ani rok, co se na trhu objevila jeho poslední studiovka "Scream 2", a Markus už začal pracovat na jejím nástupci. Toho chce svým fanouškům nabídnout již v příštím roce, přičemž první ochutnávku se rozhodl představit už nyní. Řeč je o zimním singlu "Winter Kills Me", při jehož natáčení se opětovně spojil s vokalistkou Lady V. K písni, kterou si můžete poslechnout pod článkem, již existují i první remixy. O ty se postarali legendární Paul Oakenfold a duo Fisherman & Hawkins.

Představení několika novinek Markus slibuje i při svém nadcházejícím českém vystoupení. Po halové show se tentokrát uchýlil do prostor klubu a zahraje v pražském SaSaZu. Jeho vystoupení je naplánováno na předvalentýnskou noc, tedy na 13. února 2015. Všechny informace o akci najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY