Kate Pierson z The B-52s debutuje písní "Mister Sister". Pomohla jí Sia

10.12.2014 16:29 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Kate Pierson - Guitars And Microphones
© facebook interpreta
Nepočítáme-li občasné záchvěvy, bylo o The B-52s pořádně slyšet naposledy před šesti lety, kdy vydali "Funplex". To se ale, zdá se, změní.

I když ne tak docela - disco partička se nevrací v plné polní. Svou debutovou sólovou desku se na stará kolena rozhodla vydat jedna z frontmanek Kate Pierson. Album se bude jmenovat "Guitars And Microphones", vyjde v polovině února příštího roku a jednou z výkonných producentek je i australská skladatelka a zpěvačka Sia.

Nahrávku v prvních prosincových dnech začal ohlašovat videoklip k pilotnímu singlu "Mister Sister", který teď, trochu proti zavedeným řádům, doplňuje i lyric video. V songu, který se dá jedním slovem popsat jako hezký, Siin rukopis poznáte, přestože je načichlý rozverným disco-rockem Katčiny domovské kapely. Malinko křečovitý klip je pak postavený na barevných lidech v barevných oblečcích před sterilně bílým pozadím.

Tracklist "Guitars And Microphones" je následující: Throw Down The Roses, Mister Sister, Guitars And Microphones, Crush Me With Your Love, Bottoms Up, Bring Your Arms, Wolves, Matrix, Time Wave Zero, Pulls You Under.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY