Eddie Stoilow udělali v "Life Life Life" z Ježíška dezorientovaného alkoholika

04.12.2014 10:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Vánoce se nezadržitelně blíží, čehož se rozhodla využít i kapela Eddie Stoilow. Ta si konečně splnila sen a natočila své první vánoční video, které vzniklo k písni "Life Life Life" a bylo pojato velmi zvláštně.

Zatímco většina z nás přesvědčuje okolí, že Ježíšek je hodný pán, který před Vánoci shání dárky a pak je tažen soby na saních rozváží do všech příbytků, skupina představuje Ježíška budoucnosti. Ten jezdí karavanem, pije jako duha, rozdávání dárků bere šmahem, a tak nikdo vlastně nedostane to, co si přál, a navíc je tak akční, že vše činí s měsíčním předstihem.

"Konečně jsme si po několika letech splnili sen a přivedli na svět vůbec první vánoční singl Eddie Stoilow. Stejně tak jsme na svět přivedli absolutně dezorientovaného Ježíška a šílenou partičku kolem něj. Takhle nějak vypadají naše Vánoce v kapele. Podle nás jezdí Ježíšek karavanem, saně a zvěř vyšly z módy, holt jsou všichni už v listopadu unavení," dodává klávesák David Šmídt.

Formaci nelze odepřít, že si na svých klipech dává záležet. Ne zrovna mainstreamově znějící píseň "Life Life Life", která je zároveň jednou z průvodních melodií nadace Srdce pro děti, proto opět dostala příjemný vizuál. Jejich dvorní režisér Martin Linhart si dal práci s každým záběrem, většinu jich zpomalil, čímž skladbě a její atmosféře dodal na dynamičnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY