Jakub Děkan si dělá "Řidičák", bohužel mu to fakt moc nejde

03.12.2014 10:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jméno libereckého zpěváka Jakuba Děkana je spojováno s kapelou ATMO Music, do jejíž širší sestavy již nějakou tu dobu pevně patří. Taktéž ho můžeme znát ze spolupráce s libereckým kolegou Paulie Garandem nebo rapperem Marpem. Nyní je tu konečně jeho první sólový singl.

Pokud jste absolvovali některý z koncertů již zmiňovaných ATMO Music, píseň "Řidičák" už možná znáte. Jakub ji na nich pravidelně zpívá, avšak až nyní byl song poslán do rádií, a navíc k němu byl vytvořen i (rádoby vtipný) klip.

Ten bychom asi měli brát jako nadsázku, stejně tak i celý text. Píseň o tom, jak si Jakub chtěl udělat řidičák, ale zjistil, že je v tomto směru úplný pako, totiž zdobí vizuál, který byl z velké části natočen ve studiu před zeleným plátnem a následně doplněn o odpovídají pozadí.

Celé to bohužel vypadá dost levně a hloupý text zbytečně degraduje Jakubův hezky zabarvený hlas. Alespoň ta hudba není tak špatná. Proto lze jen doufat, že Děkanova debutová deska, která vyjde počátkem příštího roku, nabídne i lepší kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY