Sophie Ellis-Bextor se na "Back 2 Paradise" vrací k taneční hudbě

01.12.2014 16:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Guéna LG je francouzský DJ, producent a remixér, který se věnuje hlavně taneční a elektronické hudbě. Mezi zasvěcenými je známý především pro své remixy, které v minulosti vytvořil pro Lady Gaga, Kylie Minogue, Black Eyed Peas nebo Mylene Farmer. Aktuálně má na trhu své první EP s názvem "Momentum", které propaguje singlem "Back 2 Paradise".

Na něj si pozval svého izraelského DJského kolegu Amira Afargana, a především britskou zpěvačku Sophie Ellis-Bextor. Ta již nedávno potvrdila, že její další album bude návratem k hudebním kořenům, tedy k tanečnímu soundu. A není divu, protože do mainstreamového dance-popu Sophiin hlas zapadá úplně nejlépe. To potvrzuje i její nejnovější taneční spojení.

Song "Back 2 Paradise" dává svojí náladou vzpomenout na léto, což lze vhledem k aktuálnímu počasí považovat za drobnou provokaci. Po hudební stránce se tu setkává klasický pop s elektronickým zvukem a celý velmi pozitivní dojem z písně umocňuje i sametový hlas půvabné Sophie. Pokud tohle nebude hit, tak už asi nic.

Mimochodem, velká slova chvály zaslouží i nápadité lyric video. Při trošce dobré vůle by to mohl být i plnohodnotný klip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY