Luboš Andršt či Joe Karafiát vystoupí v rámci Žižkov blues v Paláci Akropolis

03.12.2014 08:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V pražském Paláci Akropolis se uskuteční 16. prosince 2014 další koncert v rámci dlouhodobého projektu Žižkov blues. Vystoupí respektovaná jména kytarové scény jako Luboš Andršt nebo Joe Karafiát.

Tentokrát se koncert zaměřuje na kytaristy, kde hlavními hvězdami budou česká legenda bluesové i jazzové kytary Luboš Andršt a progresivní scénu zastupující Joe Karafiát. Při společném vystoupení zde vznikne zvláštní konfrontace dvou kytarových škol, propojení stylů a hudebních uměleckých názorů. Jako doprovodné těleso se o toto propojení postará skupina Underground Blues Session, kde působí s Joem matador české bluesové a rockové školy Jan Martínek a také jeden z mála našich hráčů na pedal steel kytaru David Babka. Úlohu vokalisty přijal pro tento večer pouze bluesový Oskar Petr.

Nedílnou součástí večera bude i vynikající bluesový harmonikář Matěj Ptaszek se svojí skupinou Dobré ráno blues band, kde působí obrovský kytarový talent Vít Kopecký. Nedílnou součástí projektu Superguitar's měl být i americký kytarista Dani Robinson, kterému vážné zdravotní problémy znemožnily se koncertu v pražském Paláci Akropolis zúčastnit. Přejme Danimu brzké uzdravení a věřme, že se zapojí do dalších plánovaných koncertů.

Vstupenky jsou k mání v předprodeji na pokladně Paláce Akropolis za 190 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY