Cedric Gervais si v "Love Again" udržuje standard a nápaditost vizuálu

25.11.2014 13:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pětařicetiletý francouzský DJ a producent Cedric Gervais dosáhl celosvětové popularity v létě roku 2012, kdy vyšel jeho remix singlu "Summertime Sadness" pro Lanu Del Rey. Svůj úspěch korunoval i cenou Grammy, kterou za tuto předělávku získal, a nejpozději od té chvíle patří mezi evropskou DJskou špičku. Již skoro čtyři roky čekáme na jeho nové album, které se podle všeho začíná konečně rýsovat.

Již v létě přispěchal s tanečním singlem "Through The Night", ten ale kromě klubů žádný větší úspěch neměl. Na novince "Love Again" se Cedric opět vrátil ke klasickému zvuku EDM, který ve světě stále frčí. V písni vypomohla americká zpěvačka Ali Tamposi, která se v minulosti podepsala jako autorka pod hity Kelly Clarkson, Demi Lovato nebo Christiny Aguilery.

I song "Love Again" pomohla Cedricovi napsat, a tak je logické, že ji DJ požádal i o nazpívání vokálů. Výsledek sice není nikterak převratný, ale svojí náladou a celkovou produkcí patří k tomu lepšímu, co na taneční scéně aktuálně vzniká. Příjemný dojem dokresluje i černobílé video, ve kterém je i přesto opravdu hodně barvy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY