Šéfovi Oasis se chce z Robbieho Williamse zvracet

27.05.2002 14:38 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Noel Gallagher
© MTV Online
Člověk by si řekl, že s novou deskou Oasis při propagaci přijdou konečně s něčím novým, než že se budou stále navážet do těch stejných lidí, ale asi už bratry Gallagherovy nebaví vymýšlet nové terče svých útoků, a tak urážejí pořád ty stejné.

Nedávno se opět pustili do Blur a nyní si Noel Gallagher vzpomněl na svůj dávný spor s Robbiem Williamsem, který začal, když jej nazval dnes již legendárním označením - "tlustý tanečník z Take That". Nyní ovšem sáhl k mnohem tvrdším kalibrům - prohlásil, že Robbie jen mladý hlupák, který by potřeboval péči mužů v bílých pláštích, kteří by ho alespoň půl hodiny fackovali. A on sám by ho nejraději párkrát srazil ze schodů. A aby toho nebylo málo, když se díval na Robbieho dokument z turné s názvem "Nobody Someday", chtělo se mu zvracet. Taky vás napadá, proč to nepřepnul?

Kromě toho, že Oasis vysílají urážky na všechny strany, plánují také vydat nový singl. 17. června se tak v obchodech objeví "Stop Crying Your Heart Out", nové album "Heathen Chemistry" pak vyjde o dva týdny později.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY